Vana Viru 13, Tallinn

Puhelin: +372 63 81 500

GSM: +372 555 83 500

E-Mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ma-La  10:00-20:00

       Su  10:00-15:00

 

Varaus

FaceBook  Twitter  

 

AIKA VOIDAAN VARATA SUOMESSA ASIOIDESSASI KELAN TOIMISTOSSA Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  TAI PUHELINPALVELUSSAMME  TEL: +372 555 83 500  TEL: +358 445044409

TERVETULOA FREYA ESTETICA KAUNEUSSALONKIN !

Kauneussalonki on tunnetu läketieteelisin kayttömahdollisuukisia omavien laitteiden puolesta mitä käytämme kauneuden alalla. Meidän valikossamme on Virossa ainutlaatuiset palvelut kuteen :

  • Ainutlaatuinen ja tehokas Rf Lifting ( BLT Englanti)
  • Neulaton mesoteraapia (BLT Englanti)
  • Ensimmäinen paikka Virossa , ilman leikkausta labioplastika ( Protege Intima BLT Englanti)
  • Tehokkain selluliitin vastainen Pressoteraapia (Lymphastim BLT Englanti)

Tunnette itsenne paremmin kun koskaan aikaisemmin, kasvonne ovat pehmeämmät ja nuorekammat sekä vartalonne hoikempi ja kiinteämpi viellä pitkä aikaa salongista lähtiessä. Kaikki tämä on saavutettavissa ilman leikkauksia, kipua ja kalleita hoitoja. Nauttika oma laatuaikaa meidän kanssa lyhyessä ajassa maksimi tuloksina.

Tarjoamme laaja valikoima kasvohoidoissa , alkaeen klassisista kasvohoidoista ja vartalohoidoista  vakavimmiin hoitohin kuteen kauneuspistokset ja kestopigmentointi. Mukan lukien manikyyri sekä pedikyyri tai vaikka arjen tai juhlameikki. Takamme Teille kaikkimme hoitoimme korkean laadun.

Meidän filosofia on henkilökohtainen palvelu ja räätälöityt hoitomahdollisuudet asjakkasta kohtaan.

Meidän henkilökunta muodostu oman alan huipputekijöistä kenellä on allalla ainakin kymmenen vuoden kokemukset ja intohimo oma työtä kohti, sekä lukemattomia lisäkoulutuksia omalla alalla. Tulkaa lasiliselle kahville tai teelle ja henkiökuntamme suosittele juuri Teille parhan hoidon  yhdeksi kerraksi tai piteempaan tarpeseen.

Odotamme Teitä osoitessa Vana Viru 13, 2 kerros.

Ota yhteyttä